0 Ft
0 Ft
Blog

HA FONTOS A TERMÉSZETES ÍZ

2018.10.19 10:59
HA FONTOS A TERMÉSZETES ÍZ

A profik módszere - Sous Vide

 

Ön tudja, mit jelent? Ez a különleges hangzású (fonetikusan szúvíd) meghatározás egy ételkészítési, pontosabban ételfőzési forma, amihez – mint sok egyéb módszerhez, például a kukta vagy grillsütő – speciális készülékre van szükség.

 

 

Sous Vide Készülékek

Ilyen berendezések az Anvalor vendéglátó ipari és konyhaeszközök forgalmazójánál beszerezhetők. Persze, érthető, ha felmerül önökben a kérdés, vajon mi szükség van erre a speciális, sous vide főzési módszerre, és mi ennek a lényege? A sous vide jelentése nem más, mint vákuum alatt! Ha ön megvásárolja az Anvalornál különféle mértekben kapható sous vide készüléket, egy olyan professzionális metódussal készíthet ételeket, amely valójában egy oxigénmentes környezetben, folyamatosan pontos hőmérsékleten, ellenőrzés mellett készül el. A sous vide készülékek lényege, hogy a végeredmény egy tökéletes állagú- és ízű étel készül el bennük.

A teljesen légmentes környezet, ugyanis megakadályozza az alapanyagok oxidációját, például sem a húsoknál, sem a zöldségeknél nem történik elszíneződés, azaz szinte megtartják a természetes, tökéletes színűket és ízüket. Ha ön is szeretne egy ilyen berendezést, az Anvalor természetesen széles választékkal áll a vásárlói rendelkezésére. Amennyiben önnek étterme van, és ebben az esztendőben a hagyományos ételek mellett, újdonságokkal, különlegességekkel is szeretné étlapját bővíteni, akkor itt a megfelelő alkalom! Vásároljon nálunk sous vide készüléket, és meg fogja látni, hogy a kedvező hatás nem marad el! Az emberek kedvelik az újdonságokat, különösen, ami az ételeket illeti, ráadásul, ha még egészséges és egyben finom ételekről van szó, biztos lehet benne, hogy imádni fogják ezzel az új technológiával készített specialitásokat!

Hogyan működik egy vákuumozó gép? 

Tekintse meg bemutatóvideónkat!

Keresse az Anvalor által forgalmazott precíziós főzőedényeket, amelyeket különféle méretben kínálunk önöknek. Ezek a speciális készülékek éttermi és otthoni használatra egyaránt alkalmasak. Ha nyitott az újra, vagy szeretné fellendíteni vállalkozása forgalmát, a legjobb választása lehet a sous vide az Anvalortól!

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!