Szűrés
Gyártó
(1)
(2)
Energiaellátás
(3)
Ár
0 Ft - 279 400 Ft

Sous Vide

Sous Vide - A legújabb technológia

 

A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen.

Sorrend:
Sous Vide Készülék - Y09
Gyártó
Sirman
Méret (mm)
130x260x380
Y09
Részletek
Részletek
Nem vásárolható!
Sous Vide Készülék - WI-FOOD
Gyártó
Sirman
Méret (mm)
164x203x377
WI-FOOD
Részletek
Részletek
Nem vásárolható!
Sous Vide Készülék
Gyártó
Anvalor
Méret (mm)
325x530x380
TR27
220 000 Ft + ÁFA
Bruttó (279 400 Ft)
Részletek
Részletek
Nem vásárolható!

Így különösen ízletes és magas tápértékű étel állítható elő. Vákuumtasakokkal megakadályozható az oxigéntartalmú környezetben szaporodó, aerob baktériumok burjánzása, illetve elősegítik a hőenergia hatékonyabb terjedését a vízből (vagy a gőzből) az ételbe. A pontos hőmérséklet-beállítás különösen halak, húsok és baromfi sütése esetén fontos.

Webáruház készítés